Purhøjvej 34, 8700 Horsens

LANDBRUGSEJENDOM PÅ CA. 4,6 HA MED BYGNINGER TIL SVINEHOLD

Ejendommen "Christoffersminde" er beliggende i et skovklædt område omkring Bjerre Lides højderyg, som danner ramme om et naturskønt landskab med bl.a. udsigtspunktet, Purhøj, som ligger blot et stenkast fra ejendommen. Her kan du nyde synet over det lave landbrugsland mod Boller og Horsens Fjord. Området rummer desuden historiske vartegn beliggende mod vest, som fx. Bjerre Arrest og Galgebakken, samt skønne MTB- og vandreruter i den nærliggende Bjerre Skov mod øst. Fra ejendommen er der blot ca. 11 km til Horsens midtby og ca. 4 km til Ringvej Syd - og i forlængelse heraf - Vestvejen, som giver let adgang til motorvej E45.

"Christoffersminde" består af et stort stuehus fra 1884 med et samlet boligareal på 280 m2 fordelt på 1½ plan. Stuehuset rummer bl.a. entré, køkken med spiseplads, to stuer (heraf én med udgang til terrasse), soveværelse med walk in closet, flere værelser i både stueetagen samt på 1. sal, badeværelse og ikke mindst en praktisk baggang og vaskerum.

Ejendommens driftsbygninger udgør i alt 1.685 m2, som primært består af bygninger indrettet til svinehold, herunder svinestalde, løsdriftsstald til grise og en klimacontainer til smågrise. Derudover er der en ladebygning samt et fritliggende maskinhus.

Ejendommen har et jordtilligende på ca. 4,6 ha, hvoraf ca. 2,6 ha udgør fredskovsareal, ca. 1,1 ha udgør et fremtidigt græsareal. Ejendommens resterende areal går fra til bygninger, haveanlæg, gårdsplads og indkørsel.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.