Møllebæk 73, Haldrup, 8700 Horsens

Charmerende ejendom med naturskøn beliggenhed

Med en placering tæt på skoven, marker og Horsens Fjord, får man her en helt enestående naturoplevelse med et rigt dyreliv kombineret med fred og idyl. Ejendommen ligger kun ca. 10 min fra Horsens centrum , og ca. 5 min kørsel fra Søvind. Ejendommen ligger i landzone med de fordele, der medfølger mht. økonomi og ejendomsskatter. Her hersker freden og uforstyrretheden. Stensballe som kan nået på ca. 5 min, tilbyder både skole, daginstitutioner, supermarkeder m.m. Udearealerne er ligesom ejendommen helt unikke. Grunden er på 1725 m² og er udlagt til smuk og hyggelig have. Her er der rige muligheder for at nyde de mange forskellige dyr. Enhver jæger og naturmenneske vil elske at bo her.
Ejendommen der er fra år 1862, er tilbygget i 1998 så man i dag har hele 245 m² beboelse. Der er en god loftshøjde og med gulvvarme i hele underetagen. Ejendommen opvarmes i dag med kombifyr ( olie og fastbrændsel ), men der er mulighed for at etablerer gasfyr eller luft/vand varmepumpe. Til ejendommen hører carport, værksted samt hyggeligt orangeri.

Ejendommen indeholder : Entre, stor hyggelig stue med udgang til have sydvendt have og terrasse, og med støbt trappe til 1. salen hvor man har 3 gode værelser, de 2 af værelserne har skab. Bryggers/fyrrum. 2 gode lyse klinkebelagte badeværelser med brusenicher, Stort dejligt og funktionelt køkken/alrum med god spiseplads, stue/værelse hvor der er adgang til 1. salen som indeholder opholdsrum og godt værelse. Desuden bryggers med god plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.