Bispevænget 2, 8700 Horsens

Rummelig villa med energimærke C

Ejendommen er beliggende i Hatting, som med ca. 2.000 indbyggere bl.a. har et godt foreningsliv. Indkøb samt skole er centralt placeret i byen. Østerhåbsskolen er en stor skole med ca. 1.350 elever fordelt på to matrikler - én i Torsted og én i Hatting, hvor der desuden findes gode børnepasningsmuligheder. Tilkørsel til motorvej kan nås på under 5 minutter og der er ca. 5-10 minutters kørsel med bil eller bus til Horsens centrum.
Boligen er indrettet således: Vindfang med praktisk klinkegulv, glas dør til fordelingsgang. Værelse med tæppe og fast skab. Godt soveværelse på ca. 15m² med faste skabe, og med udgang til terrasse. Stort værelse på ca. 18m² med mange anvendelsesmuligheder og hvorfra der er dør til bryggers.
Stort badeværelse, der fremstår original med bruseniche, badekar, toilet, håndvask og bidét. Stort spisekøkken med køkken elementer i egetræ . Fra køkken går du ind i hyggelig opholdsstue gennem en fransk glasdør. Opholdsstuen er indrettet med blankstensmur og muret pejs ( ej i anvendelse ), der er
desuden udgang til terrasse og have. Desuden bryggers med nyere fjernvarmeinstallation. Til ejendommen hører garage med nyt tag fra 2023, og nem anlagt have.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.