Fælledvej 23, 8700 Horsens

Vil du bo på Horsens hyggeligste gade ?

Bo centralt på denne charmerende og hyggelig gade, nær alle dagligdagens fornødenheder. Ejendommen er beliggende i gåafstand til Bygholm park, FÆNGSLET som i dag huser både et prisbelønnet fængselsmuseum, overnatning, café, iværksætteri, store koncerter, kunst- og kulturfestivaler og erhvervskonferencer, desuden nær banegården, Forum Horsens og centrum. Der er ca. 5. min til motorvejsafkørsel.

Ejendommen har gennemgået en gennemgribende renovering med bl.a. nyt tegltag, vinduer og døre, køkken, badeværelse, flotte sildebensparket gulve i stuer og værelser, m.m. Ejendommen fremstår i dag flot og indflytningsklar. Ejendommen indeholder: Entré, lys stue i åbent plan via flotte franske døre, til hyggeligt køkken/alrum. Fra køkkenet er der adgang til vestvendt have og terrasse. 1.salen indeholder stort soveværelse, værelse med trappe til udnyttet loftrum med mange anvendelsesmuligheder, flot badeværelse med bruseniche.
Kælderen indeholder: stort disponibelt rum, som har mange anvendelsesmuligheder, godt vaskerum samt viktualier rum, og toilet. Fra kælderen er der adgang til haven.

Til ejendommen hører nem anlagt vestvendt have, hvor man kan nyde solen det meste af dagen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.