Stenkærvej 7, Tyrsting, 8740 Brædstrup

FLOT EJENDOM - CA. 2,4 HA - IDYLLISK BELIGGENDE VED TYRSTING

Ejendommen "Marielyst" er beliggende udenfor Tyrsting med blot ca. 6 km til Brædstrup, hvor der findes dagplejere, daginstitution med vuggestuer og børnehaver, skole for børn på 0. til 9. klassetrin med tilknyttet SFO. Derudover rummer byen en god variation af dagligvarebutikker, spændende specialbutikker samt et udvalg af spisesteder.

Ejendommen er højt og smukt beliggende i smukt i et kuperet område, og fra ejendommen er der panoramaudsigt over de åbner marker og naturskønne Mattrup skov.

Man føres op til ejendommen via en lang smuk allé, der ender på en stor ralbelagt gårdsplads indrammet af ejendommens hvidpudsede bygninger. Her bydes du velkommen til ejendommens symmetrisk opførte stuehus, som med sin store centrerede egetræsfordør og velanlagte blomsterbede, emmer af tidligere elegance. Her er intet overladt til tilfældighederne!

Træd ind ad den store fordør til stuehuset, som indeholder hele 187 m2 beboelse i 1 ½ plan. Boligarealet er fordelt med 168 m2 i stueetagen og 19 m2 på 1. salen, hvor der således er mulighed for en større udnyttelse af 1. salens loftrum til beboelse, hvis man ønsker flere brugbare kvadratmeter. Stuehuset indeholder bl.a. køkken med spiseplads, to stuer, fire værelser, kontor, badeværelse samt et rummeligt bryggers.

Fra stuehuset er der udgang til sydvendt terrasse med udsigt over den store velanlagte prydhave, græsplæne med flisebelagte gangsystem samt smuk sø omkranset af flere store træer, hvilket indbyder til havevandring mellem farverige blomsterbede og store gamle træer.

Til ejendommen er der udhusbygninger på i alt 1.784 m2 med bl.a. 2 maskinhaller, hobbyværksted, gildesal og depotrum m.m. "Marielyst" byder på et væld af anvendelsesmuligheder til både private formål og eventuelle indtjeningsmuligheder ved udlejning af de mange udhusbygninger, der står i særdeles god stand med bl.a. nyere tag to større udhusbygninger.

Ejendommens jordareal vil udgøre ca. 2,4 ha, hvoraf ca. 0,9 ha går fra til bygningsparcel, haveanlæg, gårdsplads, vej mv.

Ejendommen skal igennem en udstykning i forbindelse med en handel.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.