Purupvej 3, Purup, 8752 Østbirk

JORDAREAL PÅ CA. 7,9 HA MED MULIGHED FOR PROJEKTSALG

Østbirk er en by i rivende udvikling og et populært tilflytningsområde for især børnefamilier!

Jordarealet er med central beliggenhed til f.eks. pendleren, idet der blot er ca. 7 km til nærmeste tilkørsel til motorvej E45, mens centrum af hhv. Aarhus, Silkeborg og Vejle kan nås på ca. 30 minutter i bil. Afstanden til Horsens og Skanderborg er endnu kortere.

Østbirk er oplagt til børnefamilier, da byen rummer to integrerede vuggestuer/børnehaver, flere dagplejere, folkeskole til og med 9. klassetrin samt tilhørende SFO-ordning. Derudover er der et bredt udvalg af fritidsaktiviteter i Østbirkhallen, som også har et fitnesscenter. Der forefindes adskillige foreninger, herunder spejderforening, skytteforening og en særdeles aktiv borgerforening, som bl.a. afholder flere årlige arrangementer for hele byen. Ydermere findes der lægehus, tandlæge, apotek og flere dagligvarebutikker. De fleste ting er tilgængelige via byens store stisystem, som medvirker til at skabe trafikal tryghed for både store og små. En af byens stier er Bryrupbanestien, som ikke blot leder dig igennem Østbirk, men også videre gennem den flotte midtjyske natur og ud til bl.a. Gudenåen samt Den Genfundne Bro - et fantastisk udflugtsmål!

Jordarealet på ca. 7,9 ha. ligger i forlængelse af boligområdet "Nybakken" mod nord. Ud af det samlede areal er ca. 4,5 ha omfattet af vedtaget kommuneplanramme 36BO11, hvorved kommunen har taget arealet i betragtning til etablering af nyt boligområde med ca. 27 parceller til åben-lav boligbebyggelse. Herved åbner ejendommen op for projektsalg.

Arealet skal igennem en udstykning til ca. 7,9 ha med placering som anført på udstykningsforslaget, der fremgår af salgsopstillingen.

Da det drejer sig om en udstykning til byggegrunde skal en eventuel køber påregne, at handelsprisen pålægges moms, som køber skal betale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.