Uthvej 54, 8700 Horsens

PLANTEAVLSGÅRD/LYSTEJENDOM PÅ CA. 16,5 HA NÆR HORSENS

PLANTEAVLSGÅRD PÅ CA. 16,5 HA MED MULIGHED FOR HESTEHOLD

For enden af en privat grusvej ligger "Bøgildgård" omringet af marker og med kig til Uth Kirke samt områdets smukke skove. Ejendommen ligger blot 2 km fra Horsens og med let adgang til til- og frakørsel til E45 via omfartsvejene, Ringvej Syd og Vestvejen, uden at være generet af støj.

Ejendommens vestlige skel afgrænses af Klokkedal Å, som løber igennem den nærliggende Klokkedal Skov - et naturskønt område med vandreruter og den gamle bindingsværksmølle, Boller Mølle fra 1800-tallet. Mod øst ligger Bjerre Skov, som byder på udfordrende mountainbike-ruter og blot ca. 3,5 km nord for gården ligger Boller Skov, som ligger langs kysten til Horsens Fjord.

"Bøgildgård" består af et rødstens stuehus på 273 m2, iflg. Energimærket, i flot detaljeret murværk fra 1932. Stuehusets 1. sal er udnyttet til beboelse i 1995.

Stuehuset rummer bl.a. køkken/alrum, 2 stuer, flere gode værelser og et stort badeværelse med spabad og bruseniche.

Gårdens udhusbygninger udgør i alt 744 m2 og består af en bygning med dobbeltgarage, stald med 3 hestebokse med mulighed for yderligere bokse, spiltov samt sadelrum. Derudover er der en bygning med elporte, indrettet med halmlade og et isoleret værksted. Slutteligt har ejendommen en fritliggende maskinhal beliggende bag ved de øvrige udhusbygninger.

Gårdens i alt ca. 16,5 ha er beliggende på samme matrikel, og udgør ca. 9,5 ha agerjord og ca. 6 ha eng. Det resterende areal går fra til ejendommens bygningsparcel med en indbydende gårdsplads, et velanlagt haveanlæg samt den private grusvej.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.