Østermarksvej 7, Ildved, 7160 Tørring

PLANTEAVLSGÅRD PÅ CA. 27,7 HA JORD MED DRIFTSBYGNINGER TIL SVINEHOLD

PLANTEAVLSGÅRD PÅ CA. 27,7 HA JORD MED DRIFTSBYGNINGER TIL SVINEHOLD

Blot ca. 6 km syd for Tørring og ca. 12 km nord for Jelling ligger gården "Thorsholm" med sit charmerende og velholdte stuehus, omringet af marker. Midtjyske Motorvej kan tilgås blot ca. 6 km fra ejendommen. Med en afstand på ca. 19 km til Vejle, ca. 24 km til Hedensted og ca. 28 km til Horsens, ligger ejendommen med en fornuftig køreafstand til de større byer for bilpendleren. Ejendommen ligger på skolebusruten til Kollerup Skole (0.-6. klasse), som er placeret ca. 7 km fra ejendommen og desuden deler hus med byens vuggestue og børnehave. Efter endt skolegang på Kollerup Skole overgår eleverne til Jelling, som også har sin egen busrute forbi "Thorsholm".

Ejendommen er en planteavlsgård med ca. 27,7 ha jord.

"Thorsholm" består af et smukt hvidpudset stuehus med røde betontagsten. Huset er løbende blevet renoveret med respekt for den oprindelige stil - og med sine bondehusvinduer, oser huset af landlig charme. Stuehuset har et samlet boligareal på 224 m2 fordelt på 1½ plan, hvor det bebyggede areal udgør 159 m2. Her får du bl.a. et køkken/alrum, stue, flere gode værelser, 2 badeværelser samt en praktisk baggang med grovkøkken. Fra huset er der udgang til en dejlig, stor sydvendt terrasse med læmur. Ydermere er der på husets vestside anlagt en terrasse, som er oplagt til at nyde dagens sidste soltimer. Til huset hører et flot haveanlæg, som er delt i to. Den ene del fremstår som en aflukket have med god plads og hyggelige kroge til udeleg for børn, mens den anden del primært udgør et græsplæneareal, som letter vedligeholdelsen i hverdagen.

Til ejendommen hører i alt 990 m2 driftsbygninger, som bl.a. rummer gildesal på ca. 70 m2, garage, depotrum og maskinhus. Desuden muliggør ejendommen svineproduktion, idet der i alt er 378 m2 indrettet som hhv. stald til slagtesvin med ca. 260 stipladser samt udleveringsrampe, stald til smågrise samt en stald til fedesvin med ca. 200 stipladser. Slutteligt er der et areal indrettet som farestald.

Bygningsparcellen er naturligt afgrænset med opvokset beplantning mod ejendommens jordtilliggende.

Af ejendommens samlede areal består ca. 26 ha af agerjord og 1 ha græsareal, der er støtteberettiget. Det resterende areal går fra til vej, og sø samt ejendommens bygningsparcel med gårdsplads og haveanlæg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.