Frodesdalsvej 1, 8700 Horsens

SÆRDELES PRÆSENTABEL OG VELHOLDT LYSTEJENDOM PÅ 2,1 HA

Nu udbydes en af Horsens egnens flotteste lystejendomme til salg. En harmonisk, herregårds lignende 4-længet gård i helt unikke og flotte naturomgivelser. Her finder du flotte og velholdte kampestens udhusbygninger, brostensbelagt stor gårdsplads med de store træer plantet midt på gårdspladsen, og ikke mindst det store, velbyggede og velholdte stuehus, lige netop det stuehus, som man tænker på, at et stuehus skal se ud ude på landet.

Her er tale om en prægtig gård, man er stolt af at bo på.

Det hele starter med en lang flot alle' ......... der fører op til ejendommens harmoniske gård. Stuehuset er stort, løbende vedligeholdt, og moderniseret, og med nyere tag. Der er 3 store udhusbygninger, der sammen med stuehuset, danner den 4-længede gård. Udhusbygningerne er på henholdsvis 250 m2 - 200 m2 - 330 m2, hvoraf de to af udhusbygningerne fremstår som de populære unikke kampestensbygninger, og disse bygningers mure er gennemgået og vedligeholdt, og står nærmest som nye. Udhusbygningerne rummer bl.a. en ladebygning, dobbelt garage samt en hal med fyrrum. Derudover ligger der et fritliggende maskinhus opført i rødsten. Ejendommens udhusbygninger passer perfekt til drømmen om en lysteejendom med muligheder for hobby dyrehold, mindre erhverv eller blot som aktivitetsbygninger for den aktive købere, der har brug for plads og rum at være på.

Ejendommen skal igennem en udstykning, hvorfor det fremtidige areal bliver på 2,1 ha, og vil ligger omkring bygningsparcellen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.