Gadekæret 1, 8781 Stenderup

Lystejendom med ca. 1,1 ha beliggende lige udenfor Stenderup by, med ca. 8 km til Hedensted og ca. 10 km til Horsens.

Ejendommen består af et stuehus i 1 1/2 plan samt 6 udhusbygninger på i alt 745 m2. Udhusbygninger udgør bl.a. en gl. staldbygning, en lade, en staklade og 2 maskinhuse.

Ejendommens stuehus har et samlet boligareal på 165 m2 fordelt med 102 m2 bebygget areal og udnyttet 1. sal på 63 m2. Derudover er der ca. 12 m2 uudnyttet disponibelt rum.

Stuehuset er med eternittag og dannebrogsvinduer.

Stueetagen er indrettet med : Entre med terrazzogulv og trappe til 1. salen ¤ Depotrum under trappen ¤ Køkken / Alrum med trappe til kælder samt udgang til terrasse og have ¤ 2 Stuer ¤ Værelse ¤ Badeværelse med klinke-gulv og gulvvarme, bruseniche, bord-vask med skabsarrangement ¤ Baggang med klinkegulv.

1. salen er indrettet med : Mellemgang ¤ Soveværelse ¤ 2 Værelser. Der er vinyl gulv på hele 1. salen. Derudover er der et uudnyttet disponibelt rum.

Til ejendommen er der et parklignende haveanlæg med flot pavillon.

Af det samlede jordareal på ca. 1,19 ha, består hovedparten af engareal. Restarealet går fra til bygningsparcel, gårdsplads, haveanlæg m.m. Der kan blive mulighed for leje af græsareal efter nærmere aftale med sælger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.