Honum Byvej 4, 8763 Rask Mølle

Charmerende lystejendom på ca. 1,7 ha beliggende ca. 2 min kørsel fra Rask Mølle, med byer som Tørring og Horsens indenfor 15 min kørsel. Rask Mølle byder bl.a. på skole (0.-9. klasse), SFO, børnehave, dagpleje, indkøbsmuligheder, et godt foreningsliv m.m..

Stuehuset er opført i gulpudsede mure med eternittag, og har et samlet boligareal på 195 m2, hvoraf 20 m2 er i tagetagen. Derudover er der 120 m2 uudnyttet tagetage.

På stuehuset finder man mange flotte byggedetaljer i murværket, samt smukke gamle døre og gamle vinduer.

Stuehuset er indrettet med: Entre med terrazzo gulv og trappe til 1.sal ¤ Køkken med spiseplads ¤ Stue med tæppe, almuemalet loft og udgang til have ¤ Stue med tæppe ¤ Soveværelse med tæppe og skabsarrangement ¤ Værelse med tæppe ¤ lille værelse med vinylgulv ¤ Badeværelse med terrazzogulv, bruser og vask ¤ Viktualierum med trægulv ¤ Baggang med stengulv ¤ Vådrum med kogekar og udgang til have.

1.salen er indrettet med: Repos ¤ 2 værelser ¤ uudnyttet loftsrum.

Stuehuset trænger til en gennemgribende istandsættelse.

Fra stuehuset er der udgang til ejendommens terrasse og parklignende have, der er omkredset af store flotte træer.

Derudover er der udhusbygninger med et samlet areal på 596 m2, bestående af 2 staldbygninger og en carport. Ejendommen kunne evt. være særligt egnet til hestehold med hestestald og evt. direkte adgang til hal.

Ejendommen har et samlet jordareal på ca. 1,7 ha, hvoraf hovedparten ligger ved bygningsparcellen, samt ca. 1.336 m2 mose et stykke fra ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.