Oustedvej 5, Ris, 8660 Skanderborg

LYSTEJENDOM PÅ CA. 5 HA MED EGEN SKOV OG SØ

Lystejendom på ca. 5 ha med egen skov beliggende i det naturskønne kuperede område ved Ejer Bjerge lige udenfor landsbyen Ris med ca. 2 km til Tebstrup og Motorvej E45. Fra motorvejen er der ca. 20 min. kørsel til Aarhus og ca.13 min. kørsel til både Horsens og Skanderborg. Området omkring landsbyerne Ris, Ejer og Tebstrup byder på bl.a. børnehave og skole samlet på ét sted, en aktiv idrætsforening og indkøb m.m. (Se mere på www.ejerbjerge.dk).

Stuehuset har et samlet boligareal på ca.188 m2 i eet plan, med yderligere 62 m2 i form af 2 aktivitetsrum og entre (tidligere gammel staldbygning, der ligger vinkeltbygget på stuehuset). Der er på aktivitetsrummet installeret et 6,5 kWh solcelleanlæg.

Stuehuset fremstår hvidpudset med eternittag, og er løbende gennem årene moderniseret og fremstår i dag lyst og velholdt.

Stuehuset er bl.a. indrettet med køkken med spiseplads, stor stue, 3 værelser, soveværelse, 2 badeværelser og stort bryggers, hvor der er udgang til ejendommens store terrasse, skønne have og mindre skov.

Derudover har ejendommen et udhus på 49 m2 og en carport på 53 m2, hvor der i den ene ende er etableret et skur.

Ejendommen har et samlet jordareal på ca. 5 ha, hvoraf ca. 2,4 er agerjord og ca. 0,6 ha er fredskov. Det resterende areal går fra til bygningsparcel, have, vej, skov, sø og eng.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.