Silkeborgvej 320, 8700 Horsens

Hesteejendom med ca. 1,6 ha få km fra Lund nabo til Vinten Skov

Rødstensejendom beliggende med kort afstand til Lund og ca. 4 km til motorvejs af-/tilkørsel. Fra ejendommen er der kun ca. 9 km til Horsens midtby.

Dejlig lystejendom, pæn og velholdt, bestående af et stort rødstensstuehus samt en rødstens udhusbygning, der omkranser gårdspladsen, der har to ind-/udkørsler. Bag udhusbygningen er der en maskinhal, dybstrøelsesstald, som ligger placeret med direkte udgang til ejendommens jordareal på ca. 1,6 ha.

Stuehuset har et samlet beboelsesareal på 259 m2 fordelt på 1 1/2 plan, som løbende gennem årene har gennemgået modernisering og tilbygning.

Udhusbygningen er udnyttet med henholdsvis et fyrrum installeret med et stokerfyr, værksted, depotrum samt garage.

Maskinhallen ligger lidt for sig selv, placeret således der er direkte udgang til jordarealet, og vil være velegnet at anvende som evt. løsdriftsstald. På taget af maskinhalen er ejendommens solcelleanlæg.

På hver side af bygningsparcellen er der et haveanlæg, og hele bygningsparcellen er omkranset af pæn og velplejet hæk/øvrig bevoksning.

En ualmindelig pæn og velholdt lystejendom, hvor man kan have et mindre dyrehold/hestehold eller andre fritidsinteresser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.