Bollervej 140, 8700 Horsens

FLOT HESTEEJENDOM PÅ 6.989 M2 VED ROLD SKOV OG 4 KM FRA HORSENS

Flot hesteejendom med 6.989 m2 grund og med udsigt til fjorden beliggende nær Sejet, Rold Skov og med ca. 4 km til Horsens. Området er knyttet til Højvangsskolen, der har klassetrin fra 0-9. klasse, SFO, børnehave, og SFO samt diverse idrætsfaciliteter.

Ejendommens jordareal er primært anlagt med hestefolde samt en 20x60 m drænet ridebane, der sammen med stalden fra 2001 giver rigtig gode forhold til hestehold.

Det charmerende stuehus opført i bindingsværk, med Decra-tag og nyere vinduer, har gennemgået en større, og løbende renovering siden 2001. Stuehuset har et samlet boligareal på 129 m2.

Stuehuset er indrettet med: Entre med klinkegulv ¤ Garderoberum ¤ Køkken/Alrum med "Kvik"-elementer fra 2012 med hhv. hvidmalet trægulv og sort/hvid mosaik vinyl samt trappe til 1.salen ¤ Værelse med tæppe og terrassedør ¤ Værelse med hvidmalet trægulv ¤ Badeværelse fra 2011 med bruseniche, vask-/bordarrangement, klinkegulv og gulvvarme.
1.salen, med loft til kip, synlige spær og store vinduer i begge gavle, er indrettet med: Stor stue med hvidmalet trægulv ¤ Værelse med tæppe (hvidmalet trægulv under) og fransk dør med glas. Fra 1. salen er der udsigt til Horsens Fjord.

Ejendommens udhusbygning har et areal på 134 m2, og har ligesom stuehuset gennemgået en løbende renoveret siden 2001 og står i dag med en garage, et fyrrum/værksted/vaskerum og en 50 m2 stor hestestald med 2 bokse. Udhusbygningen er delvis isoleret og er opført i pudsede mure med eternittag og har loft til kip.

Her er muligheden for at få en skøn hesteejendom, med kort afstand til Horsens og den skønne natur ved Rold Skov.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.