Hornumkærvej 1A, 8783 Hornsyld

LYSTEJENDOM PÅ CA. 3,3 HA BELIGGENDE VED HORNSYLD - KAN BENYTTES SOM UDLEJNINGSEJENDOM

"Gl. Hornumkær" er en lystejendom beliggende nær Hornsyld og med kun 20 min kørsel til både Horsens og Vejle. Til ejendommen hører ca. 3,3 ha.

For enden af den grusbelagte allé med flotte træer, ligger ejendommens gulpudsede stuehus med et samlet boligareal på 410 m², der oprindeligt er opført som en samlet bolig, men i dag er opdelt i 2 lejligheder og "værelse". Derudover hører en større vedligeholdelseslet have, der grænser op til en skøn skov, som omgiver hele ejendommen.

Fra ejendommens gårdsplads er der tilgang til garage med plads til 3 biler og opbevaring. Jorden giver god mulighed for evt. heste- eller andet mindre dyrehold.
De 2 lejligheder og "værelse" giver i dag en samlet årlig lejeindtægt på kr. ca. 190.000.

Ejendommen er velegnet til bofællesskab for flere generationer.

Lejlighed nr. 1A indeholder bl.a.: Entre ¤ Spisestue ¤ Stue med udgang til terrasse ¤ Stue ¤ 3 værelser ¤ Toilet med bruseniche ¤ Køkken ¤ Badeværelse med bad og badekar ¤ Depot ¤ Disponibelt rum ¤ Depotrum.

Lejlighed nr 1A, har et boligareal på ca. 240 m². Lejligheden er pt. udlejet.

Lejlighed/værelse indeholder: Fælles gang med 1A ¤ Køkken ¤ Stue ¤ Soveværelse ¤ Badeværelse med bruseniche.

Lejlighed/værelse har et samlet boligareal på ca. 90 m² og deler adresse med Lejlighed 1A. Fra lejligheden/værelset er der adgang til fælles fyrrum, der ligeledes deles med 1A, hvor der er installeret nyt oliefyr fra 2015. Lejligheden/værelset er pt. udlejet

Lejlighed nr. 1B indeholder: Forgang ¤ Køkken ¤ Bryggers ¤ Baggang m. oliefyr ¤ Spisestue/Stue ¤ Badeværelse med bruseniche ¤ Opgang til 1. sal.

1. salen indeholder to gode værelser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.